Home Stiri Iată care este asasinul care a decapitat şi a rănit muncitorii din fabrica franceză
Stiri

Iată care este asasinul care a decapitat şi a rănit muncitorii din fabrica franceză

Yassin Salhi

După confuzia inițială în urma atacurilor teroriste din Grenoble au ajuns la dispoziţia publicului informaţii despre asasin care, după o încercare nereuşită de a arunca în aer o fabrică franceză, a decapitat un om şi a rănit mai multe persoane.

Ministrul de Interne francez Bernard Cazeneuve a anunţat astăzi că suspectul se numeşte Yassin Salhi şi este născut în 1980. Salhi a fost cunoscut anterior de serviciile secrete franceze. În 2006, serviciile i-au deschis lui Salhi dosarul de radicalizare, dar înregistrarea nu a fost reînnoită în 2008, ceea ce înseamnă că, probabil, nu a mai fost considerat o amenințare, raportează The Mirror.

Yassin Salhi este în vârstă de 35 de ani, originar din Saint-Priest, în apropierea Lyon, și Cazeneuve, suspectul nu este cunoscut cu antecedente penale.

Soția suspectului pentru postul de radio francez Europe1: “Suntem musulmani, dar suntem o familie normală, cu trei copii. Nu înțeleg”

Soţia presupusului ucigaș a participat la o conferinţă pentru postul de radio francez Europe1, comentariile ei au ridicat deja, o mulțime de noi speculații.

“Suntem musulmani, dar suntem o familie normală, cu trei copii. Nu înțeleg”, a spus ea.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks