Home Stiri Jandarmii olteni au comemorat Eroii Revoluţiei din 1989
Stiri

Jandarmii olteni au comemorat Eroii Revoluţiei din 1989

Luni, 22 decembrie 2014, cu prilejul comemorării eroilor martiri căzuţi pentru „Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989”, aproximativ 40 de cadre ale Jandarmeriei Olt au participat, alături de reprezentanţii celorlalte instituţii, la manifestările comemorative organizate la Troiţa Eroilor Revoluţiei din municipiul Slatina, unde au fost depuse coroane şi jerbe de flori. O subunitate de jandarmi a făcut parte din Garda de Onoare care a defilat la finalul manifestărilor.
jand 22 dec
În aceeaşi zi, o delegaţie a Jandarmeriei Olt a participat la activităţile comemorative organizate în localitatea Comani, judeţul Olt unde a depus o coroană de flori la Monumentul Eroului Sublocotenent POPA DANIEL VASILE.
În luna septembrie 1989, sublocotenentul POPA DANIEL VASILE a fost încorporat ca militar în termen la o unitate din localitatea Câmpina, iar în ziua de 23 decembrie 1989 a fost împuşcat la Otopeni şi a fost înmormântat în satul Comani, unde, în memoria lui, a fost ridicat un monument. Tot în memoria sa, strada pe care a locuit îi poartă numele.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook

Author

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks