Home Stiri „RAILACTION DAY 24 BLUE” – Poliţia în acţiune
Stiri

„RAILACTION DAY 24 BLUE” – Poliţia în acţiune

În intervalul 6-7 noiembrie a.c., la nivel naţional, fost organizată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor de piese componente din infrastructura feroviară şi din patrimoniul unor societăţi. Acţiunea se înscrie în conceptul RAILACTION DAY 24 BLUE, un concept al RAILPOL (reţeaua forţelor de poliţie cu atribuţii în transporturile feroviare din ţările Uniunii Europene), ce constă în organizarea simultană, în toate ţările membre, pe durata unei singure zile, a unei acţiuni poliţieneşti în mediul feroviar.
Ukrainian businessman, politician and presidential candidate Poroshenko speaks to supporters at his election headquarters in Kiev

razie politie
Pe parcursul celor 2 zile, la nivelul judeţului Olt, peste 240 de poliţişti de la ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de investigare a fraudelor şi de la transporturi au verificat 53 de centre de colectare a materialelor feroase şi neferoase. În cadrul acţiunii au fost întocmite 2 dosare penale pentru infracţiuni economice, de comiterea cărora sunt bănuite 2 persoane. De asemenea, 13 persoane sunt cercetate pentru alte infracţiuni, printre care 2 furturi din buzunare, o distrugere şi 8 loviri sau alte violenţe. Poliţiştii olteni au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10 500 lei, şi au confiscat 1240 kg. de materiale feroase.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook

Author

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks