Home Stiri Uciderea lui Boris Nemţov a fost “planificată cu meticulozitate”
Stiri

Uciderea lui Boris Nemţov a fost “planificată cu meticulozitate”

Anchetatori sunt pe urmele criminalilor opozantului rus, au declarat că asasinatul a fost planificat în cele mai mici detalii. ” Ei nu au nici o îndoială despre acest lucru , ” au exprimat într-un comunicat.

cadavrul boris nemetov

Uciderea liderului opoziţiei ruse, Boris Nemțov de vineri seara, din centrul Moscovei a fost planificat în detaliu, au declarat anchetatori, sâmbătă, subliniind că autori cunoşteau toate mişcările victimei sale şi chiar arma a fost folosită cu grijă.

Nu există nici o îndoială că infracțiunea a fost meticulos planificată și locul pentru uciderea acestuia la, “Podul Great Stone, în apropiere de Kremlin, a declarat comitetul de cercetare care se ocupă de anchetă.

La rândul său, președintele rus Vladimir Putin, a recunoscut vineri că criminalitatea aduce caracteristicile unor contract de crime și au un caracter de “provocare”, potrivit purtătorului său de cuvânt, Dmitri Peskov.

Putin a ordonat poliției, Comitetului pentru Cercetare și Serviciul de Securitate pentru a crea un grup de anchetă pentru a investiga crima. In plus, au raportat de la Kremlin, Putin va supraveghea amănunţit ancheta.

Vineri a fost găsit în apropierea de Kremlin corpul neînsufleţit a lui Boris Nemțov, unul dintre cei mai mari critici ai guvernului. Fostul prim-ministru adjunct a fost împușcat de patru ori în spate în timp ce mergea pe jos prin acea zona alături de o femeie. Președintele rus  a trasmis, de asemenea, condoleanțe familiei şi prietenilor politicianul.

boris nemetov imagine

Guvernul este pus sub semnul întrebării în interiorul și în afara țării de situația drepturilor omului și a libertăților fundamentale față de persecutarea oponenților.

În mai multe rânduri a contestat, de asemenea politica față de comunitatea gay, de când conducerea Putin a promulgat o lege controversată care interzice orice “manifestare de homosexualitate.”

 

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks