Home Stiri VIDEO: Aceasta este dovada că extragerile Loto din SERBIA sunt aranjate! Milioane de telespectatori au văzut totul într-o emisiune în direct!
Stiri

VIDEO: Aceasta este dovada că extragerile Loto din SERBIA sunt aranjate! Milioane de telespectatori au văzut totul într-o emisiune în direct!

Pe ecran, au afişat un număr care după numai câteva clipe mai târziu, a fost extras din tambur.

loto serbia
Milioane de telespectatori care au plătit biletele pentru cea de-a 59 tombolă Loto organizată de Loteria Naţională din Serbia nu şi-au putut crede ochilor atunci când au văzut că număr care nu fusese încă extras, a apărut pe ecran, iar apoi a fost extras din tambur exact acel număr, incidentul a provocat o mare îndoială că totul este aranjat.
De fapt, după cele trei numere extrase (4, 33, 12), a sosit momentul și pentru cel de-al patrulea număr. Din tambur s-a extras bila cu numărul 27, dar pe ecran a apărut al cincilea număr 21, care era următorul după 27.

Prezentatoarea a rămas mută pentru cîteva clipe, neştiind ce se întâmplă a trebuit să se consulte în culise și să își ceară scuze pentru problemele tehnice.
https://www.youtube.com/watch?v=4AEbn1NUvq0

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks