Home Stiri Zi de marţi, trei ceasuri rele, pentru doi juni din Caracal
Stiri

Zi de marţi, trei ceasuri rele, pentru doi juni din Caracal

În ziua de marţi, 16 decembrie 2014, un cetăţean de 72 ani, din municipiul Caracal, a fost accidentat de un autoturism în timp ce se deplasa regulamentar, în calitate de pieton, pe strada Decebal. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, ulterior abandonând autoturismul. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Caracal, unde a rămas sub supraveghere medicală.
Driver
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de untânăr în vârstă de 18 ani, din Caracal, care nu posedă permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că un amic al său, de 16 ani, tot din Caracal, a sustras cheile acelui autoturism de la proprietar, care se afla în vizita la domiciliul său, după care a condus autoturismul prin urbe.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, împotriva şoferului de ocazie, iar prietenul său minor s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook

Author

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks